מפגש ספטמבר 2017, השפעת התעשייה על המחקר המדעי והרגלי הצריכה

לאחרונה אנחנו נחשפים למידת מעורבותה של תעשיית המזון בתהליכי קבלת החלטות ותהליכים רגולטוריים שונים. נשאלת השאלה – עד כמה משפיעה מעורבות זו על מקבלי ההחלטות, והאם היא משרתת את טובת הציבור? מהם האינטרסים של תעשייה זו, מה האסטרטגיות שלה ומה ניתן לעשות כדי לשים את האינטרס הציבורי בחזית? במפגש הקרוב נבחן את תעשיית הטבק כדוגמה, […]

מפגש ספטמבר 2017, השפעת התעשייה על המחקר המדעי והרגלי הצריכה קראו עוד >>