הפעילות של הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא זכתה במרוצת שנות קיומו לתשומת לב לא מועטה בתקשורת הישראלית והבינלאומית. בעמוד זה תוכלו להתרשם ממספר דוגמאות לפרסומים מסוג זה.

מדיה כתובה

9.7.2017 –  וואלה, עסקים וצרכנות: שוק ההון בישראל

28.6.2017 –  דה מרקר: ״השינוי בהרגלי התזונה צריך להתחיל בבתי הספר״

25.6.2017  – כלכליסט: ״לא רק סימון מוצרים: תוכנית למיסוי מזון מזיק תוגש למשרד רה"מ״

23.6.2017 – וואלה: ״כך תדעו כמה יעלה לסביבה הביס הבא מההמבורגר״

19.6.2017 – הארץ (בשיתוף מכון דוידסון לחינוך מדעי): ״תעשיית הבקר גורמת נזק סביבתי אדיר, אבל האם האלטרנטיבות טובות יותר?״

19.6.2017 – ידיעות אחרונות, חדשות הבריאות: ״משרד הבריאות מפרסם: התפריט השבועי שימנע מחלות״

19.6.2017 -YNET : ״משרד הבריאות מפרסם התפריט שימנע מחלות״

19.6.2017 – הארץ:  ״פחות בשר: יותר ירקות ופירות: המלצות התזונה החדשות של משרד הבריאות״

19.6.2015 – כלכליסט: ״סוף עידן הבורקס? התנגדות ה-FDA לשומני הטראנס מאותתת לתעשיית המזון על הבאות״

16.6.2017 – כלכליסט: ״בין ישראל לפירנצה: על מזון, תחלואה ושמן זית״

1.3.2017 – העין השביעית: ״פרות מתות בסתר״

13.2.2017 – העין השביעית: ״זה כל כך שולי שמגוחך לדון בזה״

11.1.2017 – הארץ: ״מסע בעקבות הטעם הנפלא של התרנגולות הצלויות״

19.12.2016 – העין השביעית: ״נפלט להם״

15.12.2016 – העין השביעית: ״עשר כוסות חלב = אגוז אחד״

22.10.2016 – הידען – ״בשר מאובד״

25.9.2016 – וואלה: ״גזי חממה, זיהום מים וחיסול שטחים: המחיר הסביבתי של החג״

17.9.2016 – וואלה: ״כמה אמינים הסימנים "אורגני", "רכיבים טבעיים" ו"ידידותי לסביבה"״

21.8.2016 – ערוץ 7: ״ההצעה של ח"כ קורן למאבק בסלמונלה״

27.7.2016 – העין השביעית: ״לחצים פסיכיים״

27.7.2016 – העין השביעית״ ״כיצד מאכילים אתכם״

20.7.2016 – הטלווזיה החברתית: ״לא ללעוס, לבלוע״

22.6.2016 – הארץ: ״יו"ר איגוד יצרני המזון: "אין מזון לא בריא – יש בריא ובריא יותר"

19.6.2016 – הארץ: ״גם בגיל 80, "הטליבאן של המזון" ממשיכה להיאבק בקוקה קולה״

10.6.2016- YNET: ״מיליונים לפח: ירקות ופירות מושמדים כי הם מכוערים״

10.6.2016- YNET: ״מיליונים לפח: ירקות ופירות מושמדים כי הם מכוערים״

3.6.2016 – כלכליסט: ״פחות בשר, יותר קטניות ופירות״

19.4.2016 – מאקו: ״חיים אורגנים״

6.4.2016 – העין השביעית: ״אל תוך הריק״

19.3.2016 – וואלה: ״מיליארדים  הולכים לפח: איך נלחמים בבזבוז מזון״

9.3.2016 – וואלה: ״תנובה הפסיקה למחזר את עודפי החלב – האם הסינים אחראים?״

8.3.2016: וואלה״ : ״מחקר: החקלאות האורגנית תאכיל את רעבי העולם?״

27.2.2016 – העין השביעית: ״עיתונות מעובדת״

5.2.2016: YNET: ״יותר מזהם מתחבורה:מזהמים העולם עבור סטייק״

20.12.2015 – News1: ״חקלאות במבחן״

1.11.2015 – כלכליסט: ״רפורמה בשוק הפטם: חזון שגוי של האוצר״

 

רדיו

26.6.2017 – 103FM – גבי גזית, ״תוכנית להטלת מס על מזון עתיר סוכר״

22.6.2017 – כאן – רשת ב׳, צברי וקיטל

19.6.2017 – אקולייף (אקו99): ״פחות בשר, יותר ירקות״

6.4.2016 –  קול העין (העין השביעית)

 

טלוויזיה

22.6.2017 – כאן ועכשיו – שש כלכלי עם שאול אמסטרדמסקי (מדקה 23:40 )

20.6.2017 –  רשת, מערכת יאמיז: המלצות התזונה החדשות

20.6.2017 – ערוץ 10, דני רופ עד 10: המלצות התזונה החדשות

19.6.2017 – חדשות האוכל (דקה 1:30): ״פחות בשר, לאכול יותר קטניות: התפריט המומלץ של משרד הבריאות״

18.6.2017  – עושים סדר חדש:  ״האם הגיעה העת להגיש לנו תפריט חדש?״

 

English Media

16.7.2017 – 24IsraelC: “What Israel – and you – can do about food security”

31.1.2017 – Haaretz: A Quest for the Perfect Roast Chicken, From Thailand to Beit Jala

read more: http://www.haaretz.com/food/.premium-1.768692