ENG

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
DONATE
הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא
  • פעילות
    • מרכז ידע
    • ממשל ומדיניות
    • פעילות בקהילה
  • פרסומים
  • מאמרים
    • תזונה
    • מדיניות
    • סביבה
  • הצוות
  • צור קשר
  • אודות
  • מפגשי הפורום
  • פעילות
  • פרסומים
  • תזונה
  • חקלאות
  • תעשייה
  • סביבה
  • מדיניות
  • צור קשר | Contact us
  • DONATE
  • ENG
הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא
  • פעילות
    • מרכז ידע
    • ממשל ומדיניות
    • פעילות בקהילה
  • פרסומים
  • מאמרים
    • תזונה
    • מדיניות
    • סביבה
  • הצוות
  • צור קשר
  • אודות
  • מפגשי הפורום
  • פעילות
  • פרסומים
  • תזונה
  • חקלאות
  • תעשייה
  • סביבה
  • מדיניות
  • צור קשר | Contact us
  • DONATE
  • ENG
יוני 23, 2015 17:23 אין תגובות

חומרי הדברה - הפורום הישראלי לתזונה בת קיימאהרצאתו של ד"ר מידד קיסינג'ר, אוניברסיטת בן גוריון. בין המקומי לגלובלי- קיימות ומערכת המזון בישראל. במסגרת מפגש 10, מרץ 2015 בנושא מזון מקומי.

הרצאות מזון מקומי סרטוני וידיאו
« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

הירשמו לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר לקבלת עדכונים, מאמרים והזמנות למפגשים.

פרסומים אחרונים
  • הקלטת מפגש סיכום 2020: מערכות מזון בעידן הפוסט קורונה
  • נייר עמדה: הטמעת שיקולי ביטחון תזונתי במכרז לאספקת תווי מזון
  • הקלטת מפגש נובמבר 2020: בחירות מזון בעידן הפוסט-אמת
  • ד"ר דורית אדלר על בזבוז מזון, "סדר יום" עם קרן נויבך, 10.11.20
  • על המחיר הסביבתי של פרי האבוקדו
© כל הזכויות שמורות לפורום הישראלי לתזונה בת קיימא
A-2-Z נגישות ושיווק באינטרנט
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס