פרסי הוקרה - הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

הענקת פרסי הוקרה בתחומים הקשורים לתזונה בת קיימא בישראל

בשנה שעברה העניק הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא אותות הוקרה לאנשים ולגופים שתרמו משמעותית לקידום תזונה בת קיימא בישראל.
קיבלו את הפרס פרופ' ניבה שפירא על פעילות רבת השנים לקידום הבנה של הקשר בין חקלאות, מזון וסביבה; פרופ' ליסה ששון מאונ' ניו-יורק על פעילותה לקידום התחום בישראל בשנת 2016, וה"בר קיימא", שכבר נסגר באותה תקופה, קיבל אות הוקרה על פריצת הדרך, החזון והאומץ לנסות לראשונה בישראל לייסד בית קפה-בר-מסעדה על בסיס קואופרטיב חברים.
גם השנה יעניק הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא אותות הוקרה לאנשים או גופים שתרמו משמעותית לקידום התחום במהלך הכנס השנתי, ב- 26 ביוני.
מוזמנות.ים להציע את מועמדותכם.ן בטופס המצורף
* * *

 לסיור בנושא אובדן מזון ופיתוחים לשימור תוצרת חקלאית

בשיתוף עם הפורום הרב-תחומי לחקר פסולת

הסיור יתקיים ביום חמישי ה-15 ביוני, בשעות 16:00-18:00, במכון וולקני, המחלקה לאחסון, דרך המכבים 68, ראשון לציון.

בסיור נכיר את היחידה לחקר אחסון, איכות ובטיחות תוצרת חקלאית ומזון במכון וולקני; נלמד על ניסויים ופיתוחים חדשים במכון לאחסון פירות וירקות ולשמירת איכות תוצרת חקלאית לאחר הקטיף; ונדון בקשרים בין אובדן מזון, תרבות וטכנולוגיה.

להרשמה נא לשלוח שם ומס' טלפון למייל: wastetransit@gmail.com

ההשתתפות ללא תשלום.

16:30-16:00 סיור במחלקה לאחסון והצגת/הדגמת ניסויים

17:00-16:30 הצגת מִנהל המחקר חקלאי והמכון לטכנולוגיה ואחסון

17:30-17:00 הצגת חידושים בנושא שימור תוצרת חקלאית לאחר הקטיף ומניעת אובדן מזון

18:00-17:30 דיון

 * * *

עוד לא נרשמתן.ם לכנס השנתי?

בואו לקחת חלק בעתיד המזון של מדינת ישראל
26.6.17, מכון ויצמן, רחובות

להרשמה           לתכנית הכנס

Save