מי שומר על הגבינה שלי?

המפגש יציג את מערך הפיקוח הקיים היום בתעשיית המזון בישראל והאתגרים הנובעים מכך. יובהר כיצד מערכת ניהול האיכות בתעשייה, המהווה כלי וולונטרי, מיישמת ומטמיעה את דרישות ארגוני הפיקוח השונים כמו דרישות משרד הבריאות, השירותים הווטרינריים, משרד המסחר והתעשייה, דרישות הכשרות וכד'. נלמד כיצד ניתן "לתרגם" את הבעיות שאנו נתקלים מול התעשייה, ב"שפת" הטכנולוג ומנהל האיכות. יוצג מערך המזון בצה״ל כמודל שמגדיר ומנהל את דרישות האיכות שלו באופן עצמאי.

המפגש יתקיים ביום חמישי 22.10.15 בשעה 15:30 באוניברסיטת תל אביב, בחדר הדיונים קציר בבניין גרין לביוטכנולוגיה (מס' 16 במפה), מאחורי בנייני בריטניה ושרמן – מדעי החיים.

בתכנית:
15:30-16:00 התכנסות
16:00-16:30 הפיקוח על תעשיית המזון
חנה מרקוביץ, מהנדסת מזון ראשית במשרד הבריאות.
16:30-17:00 אתגרי התעשייה בניהול האיכות
גליה צוקרמן, מומחית לניהול איכות וקיימות במזון, מרצה באונ' העברית והייתה ממקימי ארגון לבקרה ואיכות למזון כשר בפריז, המוכר ע"י ממשלת צרפת.
17:00-17:30 פיקוח המזון בצה"ל
אירית שם-טוב, מילאה תפקידי קצונה רבים ובכירים במערך המזון של צה״ל. היא יועצת עצמאית שמקימה, מנהלת ומפקחת מערכי איכות וקיימות בתעשיית המזון.
17:30-17:45 הפסקה
17:45 -19:00 דיון עם משתתפי הפורום

ניתן לשלוח כבר עכשיו שאלות לפאנל בדף הפייסבוק של הפורום.
ברוח המפגש, הנכם מוזמנים להביא פריט כיבוד קל, בריא, עדיף מעשה ידיכם.
ההשתתפות במפגש ללא תשלום, אולם יש להירשם למפגש כאן.

נשמח לראותכם,
צוות הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

תגובה אחת
  1. ד"ר רוברטו דלה רוקה

    מתנצל לא יכול להגיע