מפגש: ביטחון תזונתי ויכולת גידול מזון בישראל

ב-16 בינואר 2019 נקיים מפגש פורום יחד עם השקת הגיליון החדש של "אקולוגיה וסביבה", בשיתוף האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה.
המפגש יתקיים בשעות 16-19
באודיטוריום במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט באוניברסיטת תל אביב.

אספקה יציבה של מזון מזין, בריא ונגיש, היא בסיס לתזונה מקיימת ולביטחון תזונתי. לרגל פרסום מחקר חדש שבדק באיזו מידה גידולי צומח בישראל יכולים לספק את הצרכים התזונתיים של האוכלוסייה, ניפגש לשמוע מפי החוקרים את תוצאות המחקר ולדון במשמעויות ובחשיבות ייצור מקומי של מזון.
המחקר מתפרסם בגיליון דצמבר של 'אקולוגיה וסביבה׳.

מספר המקומות מוגבל, אנא הרשמו מראש כאן: www.bit.ly/IL-FOOD 

הנחיות הגעה למוזיאון תמצאו כאן.