הון מזון עיתון - הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא המפגש יעסוק ביחסים הגלויים והנסתרים שבין תאגידי המזון לגופי התקשורת. כיצד תעשיית המזון מעצבת את השיח התקשורתי בנושאים שהכי קרובים לפה ולכיס של כל אחת ואחד מאיתנו? כיצד מתמודדים עיתונאים ועיתונאיות עם לחצים ומאמצי ההשפעה של בעלי אינטרס בתחום המזון והתזונה? כיצד מסתכלים מומחים ומדענים על הסיקור של תחום התמחותם?

המפגש יתקיים ביום ראשון, 10 ליולי 2016, באוניברסיטת תל-אביב,

אולם 003 ע"ש זאב סגל, בניין נפתלי, קומת הכניסה

בתכנית:

15:30 התכנסות, כיבוד קל

16:00 דברי פתיחה – מנחה המפגש והדיון –רן רזניק, כתב ופרשן בריאות, ״ישראל היום״

16:05ברכות – ד"ר חגית אולנובסקי, יו"ר הפורום הישראלי לתזונה בת-קיימא

16:10 שוקי טאוסיג, עורך ראשי, "העין השביעית" – "הסחות דעת ושקרים אחרים": כיצד עובדת מכונת התקשורת של תעשיית המזון

16:20 ד"ר ענת באלינט, ארגון העיתונאים, המכללה למינהל, אוניברסיטת ת״א  ו"העין השביעית" – "לא ללעוס, לבלוע": פרסום סמוי ותעשיית המזון

16:40 לינוי בר גפן, עיתונאית, מגישת "עושות חשבון", ערוץ 10 – מאחורי הקלעים של תחקירי המזון ב"עושות חשבון"

17:00 אביב לביא, מגיש "יהיה בסדר", גלי צה"ל ועיתונאי סביבה – "בין מזון לבריאות – איזור הדמדומים של התקשורת"

17:20 צרי בריקנר, "מדע גדול בקטנה", B.Sc. Nutrition, מאסטרנט לאפידמיולוגיה באונ' תל אביב – "הי, זה לא מדוייק!": כאשר התקשורת מפרסמת מידע שגוי כעובדות גמורות

17:45 הפסקה

18:00-19:00 פאנל בהשתתפות הדוברים, בהנחיית רן רזניק

ניתן לשלוח כבר עכשיו שאלות לפאנל בדף הפייסבוק של הפורום לתזונה בת קיימא.

ההשתתפות במפגש ללא תשלום, אולם יש להירשם למפגש בטופס ההרשמה.

ברוח הפורום, הנכם מוזמנים להביא פריט כיבוד קל, בריא, עדיף מעשה ידיכם.

 

נשמח לראותכם,

הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא, "העין השביעית", החוג לתקשורת באוניברסיטת תל-אביב, ארגון העיתונאים

Save

Save

Save

5 תגובות
  1. שרה פרנקל

    שלום רב
    מבקשת להשתתף בכנס בנושא הון מזון עיתון
    תודה רבה

  2. עדי

    שלום רב,

    האם הכנס צולם בוידאו? היכן אוכל לצפות בו?

    בברכה,
    עדי