תכנון אספקת מזון ואבטחתו מערב גורמים רבים הן במגזר הפרטי והן במגזר הממשלתי – החל ממשרד החקלאות, האוצר, הכלכלה ועד למשרד הבריאות, דרך החקלאים ותעשיית המזון. ביטחון תזונתי לאומי כולל סוגיות רבות ומורכבות כגון:

–  אסטרטגיות לאבטחת מזון

–  זמינות מזון לאומית

– תכנון החקלאות

– סל מזון בריא ומספק לכל אזרח

– תכנון אספקת מזון בעיתות משבר

– ניהול שוק המזון כנכס לאומי  או כסחורה

במפגש נדון בסוגיות אלו, ננסה להבין מי אחראי לאבטחת מזון לאזרחים (אם בכלל), מהם התהליכים המתרחשים בהיבט זה, ומה עוד נדרש לעשות. נדון במהו סל המזון הבריא, ממה מושפעים מחירי המזון, ומה המשמעויות של תלות בייבוא מזון.

המפגש יתקיים ביום רביעי, 30.5.18, בשעה 16:00 במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט באוניברסיטת תל אביב.

ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום אולם יש להרשם מראש כאן – להרשמה 

ההגעה בתחבורה ציבורית (תחנת בית התפוצות) או חניה בתשלום בחניון "אחוזות חוף"  במוזיאון.