food economy april 2015

 

מפגש מספר 11, מזון וכלכלה

שוק המזון העולמי נוגע לחייהם של 7 מיליארד צרכנים ובישראל ענף המזון מגלגל כ 80 מיליארד שקל בשנה. במפגש זה נלמד על נקודות ההשקה בין הפנים הרגולטורים, הסביבתיים והכלכליים של שוק המזון.

המפגש יתקיים ביום ראשון ה-26.4.15 בשעה 16:00 באוניברסיטת תל אביב, בחדר הדיונים קציר בבניין גרין לביוטכנולוגיה (מאחורי בנייני בריטניה ושרמן – מדעי החיים). הנחיות הגעה לאוניברסיטה –כולל בתחבורה ציבורית – אפשר למצוא כאן. ניתן לחנות בתשלום בחניוני האוניברסיטה – סמולרש וג'ורג' וייז.
בתכנית:

16:00-16:30 התכנסות, כיבוד קל

16:30-16:40 דברי פתיחה והצגת הנושא

16:40-17:00 עו"ד יותם שלמה, מנהל הקליניקה לרגולציה סביבתית באוניברסיטת בר אילן
שימוש ברגולציה להפחתת צריכה מהחי.
17:00-17:20 דרור רשף, חבר ועד מנהל, העמותה לכלכלה בת קיימא
אתגרים בקיימות של כלכלת המזון בישראל.
17:20-17:40 עופר מנדלסון, אוניברסיטת ת"א ומכון דש"א
איך יכולה חקלאות תחרותית בישראל לאזן בין צרכי ייצור מזון, התיישבות ושטחים פתוחים?

 

17:40-18:00 הפסקה

18:00-19:00 דיון מקצועי על מזון וכלכלה בישראל

ניתן לשלוח כבר עכשיו שאלות לפאנל בדף הפייסבוק של הפורום
ברוח המפגש, הנכם מוזמנים להביא פריט כיבוד קל, בריא, עדיף מעשה ידיכם. ההשתתפות במפגש ללא תשלום, אולם יש להירשם למפגש בטופס ההרשמה.

נשמח לראותכם,
צוות הפורום הישראלי לתזונה בת-קיימא (ע"ר)