
דיאטה קטגונית – היבטים תזונתיים, כלכליים וסביבתיים
דיאטה קטוגנית – היבטים תזונתיים, כלכליים וסביבתיים בעקבות כתבה שפורסמה בידיעות אחרונות ("הרופאה שמכריזה: פחמימות הן האויב, תאכלו שומנים", 21.10.19),
דיאטה קטוגנית – היבטים תזונתיים, כלכליים וסביבתיים בעקבות כתבה שפורסמה בידיעות אחרונות ("הרופאה שמכריזה: פחמימות הן האויב, תאכלו שומנים", 21.10.19),
מפגש שיגעון החלבון – ההרצאות בפברואר 2019 ערכנו מפגש מרתק בנושא ההייפ סביב החלבון והמחלוקת המקצועית בסוגיה. המפגש עורר הדים
על עוגות וסופגניות – איך כל ה-SDGs קשורים למזון, למה חשוב כל כך למקם את הכלכלה בתוך החברה ואיך כל
סימון מזון בסמל הירוק – התייחסות הפורום הישראלי לתזונה בת-קיימא אנו מודים למשרד הבריאות על הפניה מתאריך 4.7.19 להתייחס להצעה
מפגש יוני בשיתוף מרכז השל לקיימות – פאנלים סולאריים בשטחים חקלאיים ביום שלישי, ה- 25 ליוני התקיים במוזיאון הטבע
מפגש מאי – מי קולחין ובריאות מפגש מאי – מי קולחין ובריאות – מה יש במים? ומה מגיע לצמחים שאנו
ללא פלסטיק ועם הרבה כורכום – אוכל בריא לילדים, הלכה למעשה בדצמבר קיימנו מפגש לימוד שהתמקד בזליגת מזהמים מפלסטיק למזון
מפגש: שגעון החלבון – האם "מועשר בחלבון" הוא יתרון או חסרון? חלבון הוא חביב הקהל החדש בעולם התזונה, ומוצרי מזון
מפגש: ביטחון תזונתי ויכולת גידול מזון בישראל ב-16 לינואר 2019 קיימנו מפגש פורום יחד עם השקת הגיליון החדש של "אקולוגיה
מפגש: זליגת מזהמים מפלסטיק למזון ב-18 בדצמבר 2018 התקיים מפגש לימוד שהתמקד בזליגת מזהמים מפלסטיק למזון ולשתיה חמה. המפגש התקיים באודיטוריום