מזהמים סביבתיים ומזון - הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

אנחנו אוכלים בריא, עושים פעילות גופנית, נמנעים מעישון ואפילו מנסים לפעמים להוריד את הלחץ ולהתנתק מהחדשות. האם זה מספיק? האם החשש המזהמים סביבתיים בשרשרת המזון שלנו הוא סיבה לדאגה? במפגש זה נלמד על האם ולאילו מזהמים סביבתיים אנו נחשפים דרך המזון, מה יתכנו ההשלכות הבריאותיות והאם, אחרי הכל, יש לנו מה לעשות בנידון?

המפגש יתקיים ביום א' ה- 20/9/15 בשעה 16:00 במכון ויצמן, רחובות, בחדר הדיונים ע"ש מגריץ בבניין זוסמן למדעי כדור הארץ (בניין 43 במפה)

תכנית המפגש:
15:30-16:00 התכנסות
16:00-16:30 חשיפה למזהמים סביבתיים והשפעות הורמונליות
ד״ר חגי לוין, ראש מסלול בריאות וסביבה ביה״ס לבריאות הציבור, האוניברסיטה העברית-הדסה.
16:30-17:00 חשיפה למזהמים סביבתיים בקרב צמחונים וטבעוניים
ד״ר תמר ברמן, טוקסיקולוגית ראשית בריאות הסביבה, משרד הבריאות
17:00-17:30 האם ישראלים חשופים לחומרים פרמצבטיים דרך מוצרי צריכה טריים?
פרופ' אורה פלטיאל, המחלקה להמטולוגיה וביה״ס לבריאות הציבור, האוניברסיטה העברית- הדסה.
17:30-17:45 הפסקה
17:45-19:00 דיון בהנחית ד"ר חגי לוין וד"ר חגית אולנובסקי

ניתן לשלוח כבר עכשיו שאלות לפאנל בדף הפייסבוק של הפורום
ההשתתפות במפגש ללא תשלום, אולם יש להירשם למפגש בטופס ההרשמה.

ברוח המפגש, הנכם מוזמנים להביא פריט כיבוד קל, בריא, עדיף מעשה ידיכם.

נשמח לראותכם
צוות הפורום הישראלי לתזונה בת-קיימא
לתשומת ליבכן.ם, במפגש יוצגו תוצאות מחקרים שטרם פורסמו, לכן באופן חד פעמי, נבצר מאיתנו לצלם ולהעלות את התכנים לאתר

3 מחשבות על “מפגש פורום: מזהמים סביבתיים ומזון – חשיפות האוכלוסייה בישראל”

  1. כדי שלא רק נדבר על מניעת מזהמים במזון, בואו ונשתדל כמיטב יכולתנו להימנע משימוש בכלים חד-פַעֲמיים מחר במפגש ע"י הבאת כלים רב-פַעֲמיים לעצמנו ואולי גם למי שלא הביאו.
    תודה

סגור לתגובות

דילוג לתוכן