מאמר: מגמות עולמיות בשימוש באנטיביוטיקה במשק החי

מגמות עולמיות בשימוש באנטיביוטיקה במשק החי "צריכת המזון מן החי בעולם בעלייה ואיתה שימוש באנטיביוטיקה לצורך עידוד צמיחה ומניעת מחלות במערכות מרוכזות של גידול בע"ח. שימוש מוגבר באנטיביוטיקה מייצר חיידקים עמידים עם השפעות מרחיקות לכת בהקשר של בריאות הציבור והמערכת הכלכלית. ולמרות זאת טרם בוצע מחקר מקיף שמתעד את היקף השימוש באנטיביוטיקה בקרב בע"ח בעולם […]

מאמר: מגמות עולמיות בשימוש באנטיביוטיקה במשק החי קראו עוד >>

food economy april 2015

מפגש פורום: מזון וכלכלה

  מפגש מספר 11, מזון וכלכלה שוק המזון העולמי נוגע לחייהם של 7 מיליארד צרכנים ובישראל ענף המזון מגלגל כ 80 מיליארד שקל בשנה. במפגש זה נלמד על נקודות ההשקה בין הפנים הרגולטורים, הסביבתיים והכלכליים של שוק המזון. המפגש יתקיים ביום ראשון ה-26.4.15 בשעה 16:00 באוניברסיטת תל אביב, בחדר הדיונים קציר בבניין גרין לביוטכנולוגיה (מאחורי

מפגש פורום: מזון וכלכלה קראו עוד >>

דילוג לתוכן