חומרי הדברה - הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

הרצאה: בין המקומי לגלובלי – קיימות ומערכת המזון בישראל, ד"ר מידד קיסינג'ר

הרצאתו של ד"ר מידד קיסינג'ר, אוניברסיטת בן גוריון. בין המקומי לגלובלי- קיימות ומערכת המזון בישראל. במסגרת מפגש 10, מרץ 2015 בנושא מזון מקומי.

הרצאה: בין המקומי לגלובלי – קיימות ומערכת המזון בישראל, ד"ר מידד קיסינג'ר קראו עוד >>

הרצאה: איך שווקי איכרים יכולים לשנות את העולם, שיר הלפרן

הרצאתה של שיר הלפרן, קרן WIT ומייסדת שוק האיכרים בנמל ת"א- איך שווקי איכרים יכולים לשנות את העולם- על החשיבות של צריכה מקומית, במסגרת מפגש 10, מרץ 2015 בנושא מזון מקומי.  

הרצאה: איך שווקי איכרים יכולים לשנות את העולם, שיר הלפרן קראו עוד >>

הרצאה של פרופ' אליוט בארי - הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

הרצאה: מהי דיאטה בת קיימא? פרופ' אליוט בארי

מהי דיאטה בת קיימא? מהם המדדים קיימים לקביעת ביטחון תזונתי וקיימות בהקשר של מזון. הרצאה של פרופ' אליוט בארי, האוניברסיטה העברית בירושלים, במסגרת מפגש פברואר בנושא דיאטות בנות קיימא (Sustainable diets). https://www.youtube.com/watch?v=fKkXL4zTy0E&feature=emb_title לאחר ההרצאה התקיים דיון מקצועי על הצרכים, החסמים ופערי הידע הקיימים בנסיון לאפיין את הדיאטה בת- הקיימא הישראלית. https://www.youtube.com/watch?v=sfKdc4Za5xU&feature=emb_title

הרצאה: מהי דיאטה בת קיימא? פרופ' אליוט בארי קראו עוד >>

מזון צרכנות ושיווק ב מאה ה- 21 - הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

מפגש פורום: מזון צרכנות ושיווק במאה ה-21

מפגש מספר 13, מאי 2015: מזון צרכנות ושיווק במאה ה-21 שרשרת המזון כיום מתועשת יותר מתמיד ורחוקה ברובה המכריע מעיני הציבור. אנו חיים בעצומן של מגיפות השמנה, סוכרת ואי ביטחון תזונתי ולמרות כל אלה תעשיית המזון משתמשת בכלים שיווקיים ופירסומיים כדי שהציבור ימשיך לקנות, לצרוך ולזרוק מזון שברובו אינו בריא ובכמויות הולכות וגדלות. במפגש זה

מפגש פורום: מזון צרכנות ושיווק במאה ה-21 קראו עוד >>

דילוג לתוכן