ישראל ושינויי האקלים – הצעת מדיניות לממשלת ישראל
הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא לקח חלק בניסוח מסמך המדיניות של קואליציית "דרכים לקיימות" בנושא ישראל ושינויי האקלים.
ישראל ושינויי האקלים – הצעת מדיניות לממשלת ישראל קראו עוד >>
הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא לקח חלק בניסוח מסמך המדיניות של קואליציית "דרכים לקיימות" בנושא ישראל ושינויי האקלים.
ישראל ושינויי האקלים – הצעת מדיניות לממשלת ישראל קראו עוד >>
הרצאתה של ד"ר אורלי רונן, ביה"ס ללימודי הסביבה ע"ש פורטר, אוניברסיטת ת"א,- מזון מקומי וקיימות עירונית במסגרת מפגש 10, מרץ 2015 בנושא מזון מקומי.
הרצאה: מזון מקומי וקיימות עירונית, ד"ר אורלי רונן קראו עוד >>
הרצאתו של ד"ר מידד קיסינג'ר, אוניברסיטת בן גוריון. בין המקומי לגלובלי- קיימות ומערכת המזון בישראל. במסגרת מפגש 10, מרץ 2015 בנושא מזון מקומי.
הרצאה: בין המקומי לגלובלי – קיימות ומערכת המזון בישראל, ד"ר מידד קיסינג'ר קראו עוד >>
הרצאתה של שיר הלפרן, קרן WIT ומייסדת שוק האיכרים בנמל ת"א- איך שווקי איכרים יכולים לשנות את העולם- על החשיבות של צריכה מקומית, במסגרת מפגש 10, מרץ 2015 בנושא מזון מקומי.
הרצאה: איך שווקי איכרים יכולים לשנות את העולם, שיר הלפרן קראו עוד >>
הרצאתה של תמר מקוב, אוניברסיטת ייל- כמה גלובאלי החלב המקומי שלי? במסגרת מפגש 10, מרץ 2015 בנושא מזון מקומי.
הרצאה: כמה גלובלי החלב המקומי שלי? תמר מקוב קראו עוד >>
מהי דיאטה בת קיימא? מהם המדדים קיימים לקביעת ביטחון תזונתי וקיימות בהקשר של מזון. הרצאה של פרופ' אליוט בארי, האוניברסיטה העברית בירושלים, במסגרת מפגש פברואר בנושא דיאטות בנות קיימא (Sustainable diets). https://www.youtube.com/watch?v=fKkXL4zTy0E&feature=emb_title לאחר ההרצאה התקיים דיון מקצועי על הצרכים, החסמים ופערי הידע הקיימים בנסיון לאפיין את הדיאטה בת- הקיימא הישראלית. https://www.youtube.com/watch?v=sfKdc4Za5xU&feature=emb_title
הרצאה: מהי דיאטה בת קיימא? פרופ' אליוט בארי קראו עוד >>
ה-FDA יצא בהצהרה להסיר את שומן הטראנס משרשרת המזון, אך האם התחליפים יענו על הצורך הבריאותי והסביבתי?
מאמר: שומני טרנס ותחליפיהם קראו עוד >>
מפגש מספר 13, מאי 2015: מזון צרכנות ושיווק במאה ה-21 שרשרת המזון כיום מתועשת יותר מתמיד ורחוקה ברובה המכריע מעיני הציבור. אנו חיים בעצומן של מגיפות השמנה, סוכרת ואי ביטחון תזונתי ולמרות כל אלה תעשיית המזון משתמשת בכלים שיווקיים ופירסומיים כדי שהציבור ימשיך לקנות, לצרוך ולזרוק מזון שברובו אינו בריא ובכמויות הולכות וגדלות. במפגש זה
מפגש פורום: מזון צרכנות ושיווק במאה ה-21 קראו עוד >>