על המחיר הסביבתי של פרי האבוקדו

הפופולריות של פרי האבוקדו זינקה בשנה האחרונה, עד שהפך לסמל הלא רשמי של דור ה-millenials. ובכל זאת, ההשפעות הסביבתיות של גידול, שינוע וקירור הפרי הן בלתי מבוטלות. הדיון המתפתח סביב המחיר הסביבתי של האבוקדו רלוונטי, כמובן, לכל בחירות המזון שלנו. לפיכך, הוזמנה נשיאת הפורום, ד"ר דורית אדלר, להציג בסרטון את מסקנות דו"ח EAT-Lancet, שהושק בישראל בשיתוף עם מוזיאון הטבע ע״ש שטיינהרדט, אונ' תל אביב.

בברכה בריאות טובה,
הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

השארת תגובה