מפגש נובמבר 2020: בחירות מזון בעידן הפוסט-אמת

הקלטת מפגש נובמבר, שהתקיים ב-24/11/2020, זמינה כעת לצפייה. זהו מפגש נוסף בסדרת מפגשים של הפורום הישראלי לתזונה בת-קיימא במוזיאון הטבע.
 
בעידן זה, של הצפת מידע וחוסר ודאות, נבדוק איך תקופות המשבר משפיעות על בחירות המזון שלנו, האם הרגלי האכילה משתנים בתקופות אי-ודאות, מהם החסמים והמאפיינים החברתיים, תרבותיים ואישיים לשינוי תזונתי, ואיך הם קשורים לאובדן האמון במערכות הבירוקרטיות השונות. נדון גם בשאלה האם ואיך אפשר לכוון את בחירות המזון לכיוון תזונה מקיימת יותר גם בתקופת משבר.
 
בתוכנית:
  • מה בצלחת שלי? הזכות למידע אמין ותזונה בריאה | ד״ר ענת באלינט, בית הספר לעיתונות, אוניברסיטת סן חוזה, קליפורניה
  • היבטים פסיכולוגיים של בחירות תזונתיות בעידן הקורונה | ד"ר שירי רז, חוקרת עמדות פסיכולוגיות ביחס לבחירות מזון
  • Do No Harm בתזונה ובבריאות הציבור – תפקיד אנשי המקצוע בהעברת המסרים | ד"ר דורית אדלר, נשיאת הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

בברכת בריאות טובה,
הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

השארת תגובה