פרסומים בתקשורת

הפעילות של הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא זכתה במרוצת שנות לתשומת לב לרבה בתקשורת הישראלית והבינלאומית. בעמוד זה תוכלו להתרשם ולהתעדכן בפרסומים הנוגעים לפעילות הפורום בתקשורת.

אנחנו בתקשורת

הממתיקים מלאכותיים, הנזקים אמיתיים

הממתיקים מלאכותיים, הנזקים אמיתיים כשמדברים על התוכנית להטיל מס על המשקאות הממותקים, רובנו מבינים מה הבעיה בפחית עם שש כפיות סוכר (כל פחית קולה), אבל מה רע בבקבוק עם ממתיק

קרא עוד »
ד"ר דורית אדלר מתראיינת על הטלת מס על משקאות ממותקים
אנחנו בתקשורת

ד”ר דורית אדלר בתוכנית “עצם העניין” 03.08.21

ד”ר דורית אדלר בתוכנית “עצם העניין” 03.08.21 הטלת המס על משקאות ממותקים שאושרה לאחרונה בכנסת, כחלק מחוק ההסדרים החדש, היא תחילתה של מהפכה בריאותית חשובה.הפורום לתזונה בת קיימא הינו ממובילי

קרא עוד »
אנחנו בתקשורת

סיון בן אברהם שולמן על הרפורמה הצפויה בחקלאות, “סרוויס” – 03.08.21

סיון בן אברהם שולמן על הרפורמה הצפויה בחקלאות, “סרוויס” – 03.08.21 סיון בן אברהם שולמן, תזונאית קלינית ואפידמיולוגית, מתראיינת בתוכנית “סרוויס” עם רונה גרשון בנוגע לעמדת הפורום על הרפורמה הצפויה בחקלאות, לאור

קרא עוד »
אנחנו בתקשורת

ד”ר חגית אולנבסקי על הקשר בין צריכת בשר למשבר האקלים, “שלי וגואטה” יגאל גואטה וקרן אוזן – 19.07.21

ד”ר חגית אולנובסקי על הקשר בין צריכת בשר למשבר האקלים, “שלי וגואטה” (19.07.21) ד”ר חגית אולנובסקי, מומחית לניהול סיכוני בריאות וסביבה, ממייסדות הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא, התראיינה בתוכנית “שלי

קרא עוד »

פרסומים נוספים מהעבר

19.6.2017 - הארץ (בשיתוף מכון דוידסון לחינוך מדעי): ״תעשיית הבקר גורמת נזק סביבתי אדיר, אבל האם האלטרנטיבות טובות יותר?״

25.6.2017 - כלכליסט: ״לא רק סימון מוצרים: תוכנית למיסוי מזון מזיק תוגש למשרד רה"מ״

23.6.2017 - וואלה: ״כך תדעו כמה יעלה לסביבה הביס הבא מההמבורגר״

28.6.2017 - דה מרקר: ״השינוי בהרגלי התזונה צריך להתחיל בבתי הספר״

19.6.2017 - YNET: ״משרד הבריאות מפרסם: התפריט השבועי שימנע מחלות״

19.6.2017 - הארץ: ״פחות בשר: יותר ירקות ופירות: המלצות התזונה החדשות של משרד הבריאות״

19.6.2015 - כלכליסט: ״סוף עידן הבורקס? התנגדות ה-FDA לשומני הטראנס מאותתת לתעשיית המזון על הבאות״

1.3.2017 - העין השביעית: ״פרות מתות בסתר״

16.6.2017 - כלכליסט: ״בין ישראל לפירנצה: על מזון, תחלואה ושמן זית״

19.12.2016 - העין השביעית: ״נפלט להם״

11.1.2017 - הארץ: ״מסע בעקבות הטעם הנפלא של התרנגולות הצלויות״

22.10.2016 - הידען - ״בשר מאובד״

15.12.2016 - העין השביעית: ״עשר כוסות חלב = אגוז אחד״

25.9.2016 - וואלה: ״גזי חממה, זיהום מים וחיסול שטחים: המחיר הסביבתי של החג״

21.8.2016 - ערוץ 7: ״ההצעה של ח"כ קורן למאבק בסלמונלה״

22.6.2016 - הארץ: ״יו"ר איגוד יצרני המזון: "אין מזון לא בריא - יש בריא ובריא יותר"

20.7.2016 - הטלווזיה החברתית: ״לא ללעוס, לבלוע״

19.6.2016 - הארץ: ״גם בגיל 80, "הטליבאן של המזון" ממשיכה להיאבק בקוקה קולה״

27.7.2016 - העין השביעית: ״לחצים פסיכיים״

17.9.2016 - וואלה: ״כמה אמינים הסימנים "אורגני", "רכיבים טבעיים" ו"ידידותי לסביבה"״

27.7.2016 - העין השביעית״ ״כיצד מאכילים אתכם״

10.6.2016- YNET: ״מיליונים לפח: ירקות ופירות מושמדים כי הם מכוערים״

19.3.2016 - וואלה: ״מיליארדים הולכים לפח: איך נלחמים בבזבוז מזון״

3.6.2016 - כלכליסט: ״פחות בשר, יותר קטניות ופירות״

19.4.2016 - מאקו: ״חיים אורגנים״

6.4.2016 - העין השביעית: ״אל תוך הריק״

5.2.2016: YNET: ״יותר מזהם מתחבורה:מזהמים העולם עבור סטייק״

9.3.2016 - וואלה: ״תנובה הפסיקה למחזר את עודפי החלב - האם הסינים אחראים?״

8.3.2016: וואלה״ : ״מחקר: החקלאות האורגנית תאכיל את רעבי העולם?״

20.12.2015 - News1: ״חקלאות במבחן״

27.2.2016 - העין השביעית: ״עיתונות מעובדת״

1.11.2015 - כלכליסט: ״רפורמה בשוק הפטם: חזון שגוי של האוצר״

26.6.2017 - 103FM - גבי גזית, ״תוכנית להטלת מס על מזון עתיר סוכר״

6.4.2016 - קול העין (העין השביעית)

19.6.2017 - אקולייף (אקו99): ״פחות בשר, יותר ירקות״

22.6.2017 - כאן ועכשיו - שש כלכלי עם שאול אמסטרדמסקי (מדקה 23:40 )

20.6.2017 - רשת, מערכת יאמיז: המלצות התזונה החדשות

20.6.2017 - ערוץ 10, דני רופ עד 10: המלצות התזונה החדשות

19.6.2017 - חדשות האוכל (דקה 1:30): ״פחות בשר, לאכול יותר קטניות: התפריט המומלץ של משרד הבריאות״

18.6.2017 - עושים סדר חדש: ״האם הגיעה העת להגיש לנו תפריט חדש?״ (מדקה 1:10)