מפגש: שגעון החלבון –
האם "מועשר בחלבון" הוא יתרון או חסרון?

חלבון הוא חביב הקהל החדש בעולם התזונה, ומוצרי מזון מועשרים בחלבון יוצאים למדפים חדשות לבקרים.

האם יש צורך בהעשרת המזון בחלבונים? האם קיים חסר בחלבון באוכלוסייה, או במגזרים שונים באוכלוסייה? למי מומלץ לצרוך דיאטה עשירה בחלבון ולמה, ומה הבסיס המדעי העומד מאחורי המלצות החלבון?

מומחיות הפורום התלבטו, בדקו ודנו בשאלות אלו, ובמפגש הקרוב נדון בתוצאות.

המפגש יתקיים ביום שני, ה- 25 לפברואר בשעה 16:00 במוזיאון הטבע באוניברסיטת ת"א.

הנחיות הגעה למוזיאון תמצאו כאן.

בתוכנית:

15:30  התכנסות

16:00   ההיסטוריה וההיסטריה של החלבון – כיצד נקבעו ההמלצות לצריכת חלבון?  טל חייקין, הפורום לתזונה בת קיימא

16:20   מה שיותר יותר טוב? סקירת ספרות על הקשר בין חלבון לבריאות. סיון בן אברהם, הפורום לתזונה בת קיימא וחוקרת במכון גרטנר

16:40   "כמה זה עולה לנו"? עלות-תועלת סביבתית ותזונתית של צריכת חלבון. דנה פיליפ אפרתי, הפורום לתזונה בת קיימא, דוקטורנטית באפידמיולוגיה של תזונה וסביבה

17:00:  תחליפי חלבון בתעשיית המזון: המקרה של השוק ההודי אופיר מזרחי, נימרנה ייעוץ, יזם ויועץ פיתוח עסקי לשוק ההודי

17:20    מה הלאה? שולחן עגול ודיון פתוח

ניתן לשלוח כבר עכשיו שאלות לפאנל בדף הפייסבוק של הפורום

ההשתתפות במפגש ללא תשלום, אולם יש להירשם למפגש דרך טופס הרשמה

נשמח לראותכם,

צוות הפורום הישראלי לתזונה בת-קיימא

דילוג לתוכן